DESPRE COMPANIE ...
MEGA EDIL este o companie ce activeaza din 2004 in domeniul constructiilor. Oferim servicii de consultanta, renovare si executie a constructiilor civile si industriale, alimentari cu apa si canal, lucrari hidrotehnice, foraj vertical si orizontal (subtraversari), reabilitari de drumuri, sablare.
Reabilitare drumuri

Despre noi

MEGA EDIL este o companie cu o vechime din 2004 in domeniul constructiilor cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare si sa aduca satisfactie tututor clientilor nostri. Am pornit cu pasi siguri si hotarati sa realizam un nume care sa inspire incredere si profesionalism, precum si un partener de nadejde pentru colaboratorii nostri. Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinta intocmai interesele companiei, si nu in ultimul rand, ale dumneavoastra.

Oferim servicii de consultanta, renovare si executie a constructiilor civile si industriale, alimentari cu apa si canal, lucrari hidrotehnice, foraj vertical si orizontal (subtraversari), reabilitari de drumuri, sablare. Pe toata perioada desfasurarii lucrarilor acestea sunt supravegheate si executate de echipe de profesionisti si personal calificat, astfel incat sa ne mandrim cu metode de solutionare a problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism.

Compania noastra dispune de toate utilajele necesare realizarii tuturor lucrarilor enumerate mai sus de mai. Parcul este format din excavatoare pe roti si senile de 1.5-25 to, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale de 6-13 to, autogredere, cilindri compactori 3,5 – 15 to, autobasculante transport materiale de balastiera, semiremorci transport specializat utilaje, generatoare curent electic de mare capacitate, betoniere independente.

Ne mandrim cu un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.

Va rugam sa luati in considerare ca, Mega Edil vine in intampinarea proiectelor dumneavoastra cu  cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive.

Va invitam sa vizitati galeria de imagini a ultimelor noastre proiecte pentru a va face o idee despre pasii procesului de constructie, cat si despre calitatea oferita.