DESPRE COMPANIE ...
MEGA EDIL este o companie ce activeaza din 2004 in domeniul constructiilor. Oferim servicii de consultanta, renovare si executie a constructiilor civile si industriale, alimentari cu apa si canal, lucrari hidrotehnice, foraj vertical si orizontal (subtraversari), reabilitari de drumuri, sablare.
Reabilitare drumuri

Servicii

Constructii civile si industriale

Avand ca misiune construirea viselor imobiliare ale beneficiarilor s.c. Megaedil s.r.l. implineste acest deziderat printr-o gama variata de servicii, de la constructii civile si industriale, diverse amenajari si reabilitari de cladiri, si pana la lucrari complexe.
[ Afla detalii... ]

Alimentare cu apa si canalizare

Captari de apa, prize, aductiuni, statii de pompare, statii epurare, supratraversari de rauri, devieri conducte autostrada, consolidari de maluri.
[ Afla detalii... ]

Foraje verticale si orizontale, subtraversari

Executam lucrari complexe de foraje puturi de mica, medie si mare adancime, denisipari, intretineri puturi, alimentare cu apa, sisteme complete de instalatii.
[ Afla detalii... ]

Reabilitare drumuri

drumuri de acces, forestiere si agricole; drumuri urbane, strazi, bulevarde, parcari; drumuri comunale; drumuri judetene; drumuri nationale; drumuri expres si autostrazi; poduri; consolidari de terasamente
[ Afla detalii... ]

Amenajari albie si curs rauri

Executam curatirea albiilor de rau si a canalelor de aductiune sau irigatii de depuneri,depozite de de slam, diguri, captari de apa, prize, aductiuni, statii de pompare, statii epurare, consolidari de maluri.
[ Afla detalii... ]

Transport auto agregate materiale constructii

Oferim clientilor nostri transportul agregatelor pentru materiale de constructii cu autocamioane basculante 8x4 de mare tonaj, si semiremorci basculante.
[ Afla detalii... ]

Transport auto specializat

Compania noastra ofera transport auto specializat pentru utilaje si masini de constructie, masini si utilaje agrigole, marfuri agabaritice. Tranportul poate fi facut cu trailere de 40t, autocamion si remorca cu platforme si rampe speciale pentru transport auto, sau pentru utilaje mici cu remorca speciala transport auto.
[ Afla detalii... ]

Deszapezire

Firma noastra dispune de utilaje necesare deszapezirii si mentinerii in conditii optime a drumurilor nationale , judetene, bulevarde si strazi. Executam indepartarea zapezii de pe carosabil, imprastierea de material antiderapant, curatarea trotoarelor si a cailor de acces pietonale, transportul acesteia.
[ Afla detalii... ]

Inchirieri utilaje

Inchiriem utilaje pentru orice tip de lucrare. Transportul, operatorul si carburantul vor fi asigurate de noi pe intreaga perioada a lucrarii. Oferta de pret va fi stabilit in urma furnizarii unor date legate de tipul de utilaj sau utilaje ce urmeaza a fi inchiriate, perioada si complexitatea lucrarii ce urmeaza sa o executati.
[ Afla detalii... ]